aligners dr-g-hero

Tavs smaids, Tavs mirklis

Ortodontijas ārstēšanas cenrādis

Svarīga piezīme: pašlaik mūsu pakalpojumi ir ierobežoti tikai ar ārstēšanu ar caurspīdīgajām kapēm (elainieriem). Visas zemāk minētās izmaksas ir paredzētas informatīviem un salīdzināšanas nolūkiem. Mēs nepiedāvājam ārstēšanu ar breketēm.

Jāņem vērā, ka dažās situācijās var būt grūti precīzi spriests par cenu, neredzot konkrētu gadījumu. Cenas ir atkarīgs no ārstēšanas plāna un izvelētās metodes.

Cenas ir norādītas vienam žoklim.

Ekskluzīvi

Bezmaksas izvērtēšana bez klātienes vizītes!

Mēs piedāvājam ekskluzīvu un bezmaksas iespēju noskaidrot, vai kapītes der jūsu gadījumam un kādas būtu izmaksas. Lai uzzinātu vairāk, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pastu:

[email protected]

NosaukumsCena(€)
Konsultācija50/70
Ārstēšanas plāna sagatavošana / 3D plāns150 / 250
Funkcionālas, paplašināšanas un pasīvas platītesNo 150
Metāliskās breketes650
Keramiskās850
Metāliskās pašliģējošās breketes850
Keramiskās pašliģējošās breketes1050
Caurspīdīgas kapes (Elaineri)No 800
Lingvālās breketes (WIN sistēma)2200
Caurspīdīga retensijas kape120
Brekešu noņemšana100
Fiksētais reteiners100
Mini – Skrūve150
Pievilkšana (atkarīgs no žokļiem un brekešu veida)50
3D skanešana50

Caurspīdīgas kapes

No higiēnas viedokļa vislabākais variants. Nepieciešams mazāks apmeklējumu skaits, īsāks vizītes ilgums, daudz mazāk redzamas nekā keramiskās breketes. Šī metode nevar būt piemērota visās situācijās, nerekomendē pielietot sarežģītos gadījumos. Šī aparatūra ir izņemama, kas nozīme, ka to ir viegli kopt, un Jūs varat atļauties ēst visu, ko gribat.

Estētiskās breketes

Estētiskās vai Keramiskās breketes ir Vislētākais variants no visām estētiskām (mazāk redzamām) ortodontiskas ārstēšanas metodēm. Salīdzinot ar metāliskām breketēm, biežāk lūst un atlīmējas, kas pieprasa vairāk vizīšu. No higiēnas viedokļa neatšķiras no metāliskām breketēm.